top of page

ERFARING OG AKTIVITETER

Mark Thorsen arbejder primært med erhvervs- og selskabsret, rådgivning til ejerledede virksomheder, samt fonds- og foreningsret. Endvidere har Mark Thorsen fra tidligere aktiviteter praktisk erfaring med corporate governance og internationale kontrakter og licensaftaler.

 

Mark Thorsen har som advokat og under tidligere ansættelse i større danske og internationale virksomheder opnået en betydelig erfaring med rådgivning om erhvervsretlige forhold såvel i Danmark som internationalt. Dertil et godt kendskab til virksomheders drift- og konkurrenceforhold.

 

Mark Thorsen har endvidere fra mangeårigt frivilligt arbejde et stort kendskab til fonds- og foreningsretten og til fonde og foreningers praktiske forhold og arbejdsvilkår.

Mark.png
  • LinkedIn

MARK THORSEN

 

KARRIERE OG UDDANNELSE

2016 Egen advokatvirksomhed

2008 Partner, Mazanti-Andersen Korsø Jensen

2005 Director and general counsel, , SeeReal Technologies S.A., Luxembourg

2000 Partner Lett, Vilstrup og Partnere  (Lett Advokatfirma)

1999  International Executive Programme, Insead

1991 Alm Brand-koncernen, Direktionssekretær, chefjurist og vicedirektør

1989 Maersk Olie og Gas A/S, Senior Contract Negotiator

1986 Advokat

1982 Cand.jur.

 

PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER

Erhvervs- og selskabsret, rådgivning til ejerledede virksomheder,

fonds- og foreningsret.

Alice.png
  • LinkedIn

ALICE BÖYE

 

KARRIERE OG UDDANNELSE

Alice Böye er uddannet advokatsekretær og har mange års erfaring fra ansættelser i advokatfirmaer, ligesom hun tidligere har arbejdet med erhvervsret i juridisk afdeling i Unibank A/S (nu Nordea) samt som direktionssekretær i et biotekfirma.

 

PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER

Alice Böye arbejder med en række sekretariats- og administrative opgaver, herunder udfærdigelse af selskabsretlige dokumenter, online registreringer samt tinglysningsmæssige ekspeditioner.

bottom of page